Wie zijn wij

Celebration Drinks is een ‘nieuwe’ onafhankelijke Sales Organisatie met een unieke merken portfolio. Wij focussen ons op merken waarvan wij inschatten dat deze nieuwe consumenten kunnen aantrekken en daarmee waarde toevoegen aan het Nederlandse drankenlandschap.

Een kleine greep van onze merken welke wij vertegenwoordigen:

Coppa Cocktails, van Meer’s Stroopwafel likeur, Purity Vodka 51, Spanish Oak brandy, Drumshanbo Gunpowder Irish Gin, Sloane’s Gin, Rebellion Rum, etc.

De diversiteit van merken in ons portfolio geeft ons de mogelijk tot een brede marktbenadering en verkrijgbaarheid in de diverse verkoopkanalen, zoals daar zijn; Horeca, Events, Slijters en Retail.

Het enthousiaste sales team van Celebration Drinks ondersteunt en adviseert de ondernemers in de diverse verkoopkanalen in de mogelijkheden die er zijn met ons portfolio.

Ons eigen Marketing Team heeft directe lijnen met de diverse merkeigenaren om zo het internationale karakter en belangen van alle merken te vertegenwoordigen en te vertalen naar de Nederlandse markt.

Met regelmaat dienen er zich nieuwe merken aan die ons portfolio, zowel in de hoogte als in de breedte, versterken. Afhankelijk van het verkoopkanaal zorgen wij ervoor dat deze merken aanvullend en/of onderscheidend zijn en dus interessant in het assortiment van desbetreffende ondernemers.