Rebellion Rum

Rebellion Rum komt oorspronkelijk uit het Caribische land Barbados. Vanwege de Caribische invloeden die Barbados met zich meebrengt hebben alle rums uit de Rebellion familie een rijke smaak en een ongeëvenaarde zachtheid. De Rebellion familie bestaat uit Premium Black Rum, Spiced Rum en de Blanco Rum. 

De Premium Black Rum is gemixt aan de hand van de verschillende ingrediënten zoals bittere chocolade, vanille, zoute fudge en gekraakte zwarte peper. Deze mix van ingrediënten zorgt voor een zoete, zachte, licht bittere en peperige smaak. De Rebellion Spiced Rum is een vol smakende gekruide rum. De rum is gemixt met kruidnagel, gember, kardemom, kaneel, nootmuskaat, vanillestokjes en peper, samen met verse bittere sinaasappel. Door de mix van rijke ingrediënten is de smaak is zacht, zoet en pittig met een vleugje sinaasappel

De derde rum uit de familie is de Rebellion Blanco, deze rum is een kristalheldere witte rum met een zoete en fruitige smaak. De zachte rum is ideaal om te mixen of om on the rocks te schenken.

Rebellion – 700ml

Alcohol: 37,5% vol.

Awards

Om deze woorden te rechtvaardigen heeft de Rebellion Premium Black Rum in 2012 de zilveren medaille gewonnen bij IWSC en heeft de rum een lofwaardige aanbeveling gekregen van de onafhankelijke Difford’s Guide.